Af Åge Rokkjær

Søndag, 20. februar 2011 

20 km vest for Holbæk ligger Mørkøv, hvor vi otte jagthornsblæsere med enkelte ledsagere mødtes lørdag den 28. august før klokken 12 for samlet at køre mod Torbenfelt. Undervejs havde vi udsigt til det smukke gods og søen. Vi fandt jagthytten, hvor jagtkonsordiet med Frank og Kenny holdt sommerfest.

 En flot kanon bragede sommerfesten i gang i skoven, der i næste øjeblik smukt og højlydt blev fyldt med Greve jagthornsblæseres Samling og naturligvis Jagtvelkomst med indledende spil af Finn. Forsamlingen sang med på Jægervisen, hvor en dram blev nydt i sangens skålpause. Første afdeling sluttede vi behørigt af med Frokostsignalet.

En særdeles velforberedt og veltilberedt jagtmiddag var nu klar og blev kanoneret i gang. Snakken gik lystigt og en frisk regnbyge satte blot endnu mere gang i stemningen.

Vinen, maden, stemningen gjorde sit til, at anden afdeling af vores program blandede sig smukt med den regnvåde skov. Henning introducerede stilfuldt de enkelte signaler, der blev sat fint i gang af Jørgen B. Da Jægermarch nr. 3 og På gensyn afsluttede dagen, satte Åge under lettere pres et punktum med Cherry Pink på sit ventilhorn.

Mætte, tilfredse og med en god smag i munden gav vi hinanden hånd til farvel og fandt frem til vores biler.