af Åge Rokkjær

Søndag, 26. august 2012

Åge Rokkjær startede som jagthornblæser januar 2010. Jagthornblæserne Greve var derfor naturligt inviteret med til Åges 70 års fødselsdag den 11. august. Underholdningen indledtes med jagthorn.

Ind imellem taler og øvrig underholdning spillede Åge og Jørgen ”Karneval i Venedig” mm. på henholdsvis trompet og baryton. Jørgen, Henning og ”Tanden” spillede et fødselsdagspotpourri for baryton, flygelhorn og trompet. Der blev spillet ”Husker du i høst”, og det store blæserhold spillede ind imellem en koncert og sluttede af med ”Frokostsignalet” og ”Jagt forbi”, inden vi kastede os over Brøndbyslagterens store buffet, der bl.a. bestod af røget kølle fra Åges første råbuk, en seksender. Det blev til 3 festlige timer, hvor jagthornblæserne havde en stor del af æren.

Jeg bukker og takker, fordi I mødte op og gjorde jeres til, at det blev en forrygende fødselsdag. Og tak for gaven - blandt meget andet godt var der i kurven en metronome… og tak … det var lige, hvad jeg ønskede mig. Det er i øvrigt mit barnebarn. Levi, i forgrunden.