af Åge Rokkjær

 

Jeg havde været til en anden julefrokost og dukkede op klokken 19. Sneen lå tykt om klubhuset, så flere biler måtte have et skub. Der gav basis for julestemning. Og sandelig om ikke julebordet var dækket fint op med juledug og julelys og sanghefter, juleøl og snaps. Og sandelig om ikke Brøndbyslagterens dejlige julemad stod klar til de omkring 30 fremmødte. Jagt begynd, Greve jagtforenings fanfaremarch og Frokostsignalet satte yderligere gang i forventningerne. Og selvfølgelig skulle der blæses fødselsdagssang for Johnna.

Den hjemmelavede julesild smagte fortrinligt og snapsesangen kunne høres helt til Bornholm. Leif Larsen har valgt at takke af – og vi takker for godt humør og mange gode timer. Herefter gik snakken højt og jule-buffet’en forsvandt. Undervejs spillede ventilhornene op til julesange. Et lotteri blev etableret, hvor Niels havde sørget for flotte hjemmelavede præmier. Beløbet blev skænket til ventilkassen.

Selv havde jeg den store ære at blive kåret til ”Årets hornblæser” og modtog en flot vandrestav.

Ris-a-la-manden smagte fortrinligt og de to heldige fik mandelgaver. Dejligt med en kop kaffe til sidst.

Tak til alle for deres indsats. Jeg tør ikke rigtig nævne navne, da jeg så nok ville glemme nogen, for jeg oplevede det som en festlig aften, hvor jeg i en noget tilbagelænet stil fuldt ud nød en særdeles vellykket julefrokost.

Vi sluttede aftenen med at spille Jagt forbi og På gensyn. Og kort efter var bordene ryddet og alt sat på plads. De sidste forlod ikke klubområdet før alle biler var ude eller skubbet fri af snemasserne. En skøn aften. Måske skulle jeg ønske mig en firehjulstrækker i julegave.

Glædelig jul og godt nytår