Af Åge Rokkjær

Tirsdag den 11. december 2013 mødtes hornblæsere med påhæng for, som traditionen påbyder, at fejre året med en julefrokost. Denne gang i det nyopførte klubhus. Vi varmede behørigt op med ikke mindst ”jagt begynd” foran et veldækket bord til ca. 30, organiseret af Johnna. Snakken gik livligt. Da Benni ankom med rugbrødet, tog vi fat på tagselvbordet, hvor alt julegodt fra Brøndbyslagteren stod klar. Der blev sunget snapsesange og julesange, smukt og stemningsfuldt akkompagneret af ventilhornene med Jørgen, Tanden, Henning, Ove og Åge, der tydeligvis havde øvet.

Da stemningen var på sit højeste, spillede Åge et stykke af ”Karneval i Venedig” og herefter ”Skamlingsbanken”, som alle sang til. Nu var det tid til, at æresstaven, sponsoreret af Niels, skulle vandre videre. Mange blev nævnt som kandidater, men den, der fortjente det mest af alle, var: Johnna. Takketalen bestod af grådkvalte tårer.  

Niels havde til stor glæde igen i år organiseret et lotteri, hvor pengene tilfaldt vores fælles ventilkasse. Til sidst ryddede mændene op, mens kvinderne tog opvasken – som vi plejer – nåh ja, og så ”jagt forbi”.

2013 var et begivenhedsrigt år, hvor højdepunkterne var vores forbliven i A-rækken til FM samt Hubertusjagten, der synes at blive en tradition fremover. Der er med andre ord god grund til at se frem til 2014 med positive forventninger.