18. dec.

Nu er det jul igen. Nu er det jul igen. Jagthornblæserne Greve samledes igen til den årlige juleafslutning. Mange - især damerne havde dækket et flot julebord. Ikke mindst Johnna skal have tak for den indsats. Jagtvelkomst og frokostsignalet indledte jagten på Alis og Hennings vante bidrag med syltede sild. Niels's lotterispil gjorde stor lykke og både Niels og Leif udfoldede deres store sangtalent. Snapsesangene gav fint humør og julesange akkompagneret af juleorkestret skabte en god stemning. Ejgil fik velfortjent overrakt vandrestaven for god indsats i løbet af året. Men også andre skal have tak for deres indsats i løbet af året. Aftenen forløb efter planen. Mætte og tilfredse og i godt humør var det ikke noget problem at rydde op efter en dejlig afslutning på året.

Glædelig jul og godt nytår til alle. 

30. okt og 1. nov.

Om lørdagen spillede vi til Per Hass' 70 års fødselsdag for ham og de mange gæster. Det foregik i forsamlingshuset i Ishøj Bygade. Bagefter hyggede vi en times tid.

Søndag mødtes vi 8:15 ved Mattsons rideskole på Bellevuevej, hvor vi fik kaffe og ostemad. Tanden købte desuden en portvin til deling. Kl. 9 spillede vi 11 blæsere i gården for de tilstedeværende. En af melodierne var HUBERTUS-march.Herefter kørte vi med hestevogn til Peter Lieb, hvor de 130 heste og 30 ponyer var mødt op med deres rødhvide ryttere på ryggen. Et imponerende syn. Her spillede vi i samarbejde med arrangørerne en lille koncert for de vel 10.000 mennesker, der var mødt frem. Efter JAGT BEGYND kørte vi videre til Eremitageslottet. Kronprins Frederik og familie blev vel modtaget med BEGRÜSSUNG. Og så spillede vi ellers til læberne ikke kunne mere i den lidt bidende kulde. Vi afsluttede med DE SKAL LEVE til præmieoverrækkelsen og PÅ GENSYN da de kongelige drog af sted i deres karet. Tilbage i klubhuset fik vi os den sædvanlige hyggestund over en øl.

Hør et par glimt af vores spil fra dagen:

https://youtu.be/dPJA5YhI-5k

https://youtu.be/mXaXHgPxEZ0

https://youtu.be/JA3U7Kp9Ouk

https://youtu.be/gB0PC7xJEEg

https://youtu.be/evdqhZ54NJc

Alt i alt et par gode dage med mange roser fra tilhørere og ryttere. 

3. og 4. okt. AKTIV FRITID i Køge. Både lørdag og søndag morgen mødte 8 jagthornblæsere frem i uniform og spillede outdoormessen i gang i håb om, at det kunne tiltrække kunderne og skabe stemning. Vi spillede i de forskellige gårde og om lørdagen ude på torvet til torvedagen. Indimellem fik vi lidt forfriskninger, så læberne fik sig en pause. Det er altid en fornøjelse at fornemme, om øveaftnerne betød, at formen var på plads og kvaliteten i orden. Klapsalverne og de efterfølgende kommentarer tydede på, at vi havde klaret opgaven tilfredsstillende. Se tidligere fotos http://www.aktivfritid.dk/index.php/om-aktiv-fritid/billeder-fra-outdoor-messen   

11. okt.

Lorett Finch siger på vegne af Roskilde Rideklubs Aktivitetsudvalg: Tusinde tak for jeres deltagelse ved starten af vores Hubertusjagt i går. Det var meget festligt, I var med til at markere Hubertuskædens 75 års jubilæum. Vi var glade for at have jer med. Jeres indsats blev bemærket både af tilskuere og i går aftes ved Hubertus middagen, hvor Jock Munro (Hubertus jagtens master) talte til deltagerne og overrakte Hubertus kæden. Klik på dette link og hør Hubertusmarch: 

https://www.facebook.com/groups/127216580686591/photos/?filter=videos.

Under "Jagtridning i Ledreborgskovene" på facebook ligger desuden billeder:

https://www.facebook.com/groups/127216580686591/photos/.

Jeg håber I vil lade vores tak gå videre til de deltagende Jagthornsblæsere. Det er dejligt, at I vil være med til at holde gamle traditioner og skikke i hævd.

25. august. Vi mødte talstærkt op inklusiv blæsere fra Viby og fejrede Kbh. Jagforenings 75 års jubilæum, der blev holdt i deres klubhus ved Utterslev Mose.


23. august. Ved Erimitageslottet. Dyrehaven er anmeldt som kulturarv, hvilket blev fejret.


12. august. Mændenes dag på Amager.


30. juni Sct. Hans aften i jagtforeningen.

Her var vi nogle hornblæsere, der før maden underholdt med et lille sæt melodier og signaler. Senere blev det store bål tændt og ventilhornene gav den gas med ”Vi elsker vort land” efter Shubiduas melodi, og de fremmødte sang med. Alt i alt en hyggelig aften med dejlig grillmad flot tilberedt af Klaus Rocatis - og godt selskab undervejs.  


6. juni Dyrskue i Roskilde. Vi spillede rundt på Danmarks Jægerforbunds stand.

Underkategorier