Lørdag den 18. juni 2016. Troels fejrede sit bryllup på Sejerborg ved Asnæs. Jørgen Blaabjerg og Åge Rokkjær var mødt op. Vi tre spillede for de mange gæster. Rigtig hyggeligt.


Fredag den 3. juni 2016 spillede vi på Dyrskuet i Roskilde. Først en lille koncert ved Jægerforbundet. Dernæst med forstærkning fra Viby spillede vi i Den store ring. Koncerten varede 25 minutter og foregik med introduktion til numrene. Klapsalverne tog vi godt imod. Og koncerten forløb rigtig flot.


21. maj 2016. Forbundsmesterskabet i jagthorn blev holdt på Gl. Estrup ved Auning. Det lykkedes for Henning Øland at spille spille sig op i A-rækken solo. Desværre spillede gruppen sig ned i B-rækken. Manglende hornblæsere var medvirkende til af flerstemmigheden og dermed klangen ikke holdt. 


19. april 2016 kl. 19.30. Greve Jagtforening holdt generalforsamling. Vi åbnede med Jagtvelkomst og Jagt begynd.


3. april 2016 kl. 9 åbner Greve Jagthornblæsere for DUELIGHEDSPRØVEN i JAGTHORN på Tjørnelyskolen i Greve. Alle er velkomne til at overvære Kreds 7-blæsernes anstrengelser. Det er en oplevelse - og den er gratis. Har du lyst til at deltage i forberedelserne, så henvend dig til Jørgen Blaabjerg (se Startside).