Hubertusjagten 2017

Endelig kom den længe ventede oplevelse, Hubertusjagten, den første søndag i november. Vi mødtes i klubhuset i Matsons ryttergård ved Bellevueteatret. Her blev vi serviceret ved vores stamborg med kaffe, franskbrød og et glas sherry (nej portvin, siger Christian). Vi kvitterede senere med jagthornspil til lyden fra de flotte heste.

Ved Peter Lieb samledes alle rytterne, så den efterårsklædte skov blev kompletteret med røde jakker og hvide bukser. Et smukt sceneri. Vi spillede det bedste vi havde lært og de mange tilskuere takkede med klapsalver. Jagt begynd satte de rødhvide ryttere i målrettet bevægelse efter de to "ræve". 

Vi havde en hestevogn til rådighed, men enkelte valgte at gå og spille jagthorn på udvalgte steder til glæde for publikum.

Ved Eremitageslottet gled jagthorn ind i arrangementet. Kronprinsesse Mary viste stil ved at takke os for spillet.

En rytter faldt af hesten i Magasindammen og uheldigvis blev en officiel reddet ned af den vindende hest ved hesteopløbet. 

De nye jagthornblæsere gav udtryk for at det havde været en stor oplevelse at deltage. Og det var det såmænd også for os andre.

Vi sang hestevognen hjem og som sædvanlig begyndte det at regne. Indtil da havde vejret været perfekt. Nogle af os sluttede behørigt af med en øl i Ryttergården.