1. okt. 2020

 

Vores hjemmeside www.jagthorngreve.dk har været ude af drift i omkring to år. Det skyldes primært en nødvendig opdatering af programmet Joomla til en hel ny version, hvortil hele indholdet skulle overføres bid for bid.

   Men nu er vi her så igen. I mellemtiden har vi mistet en hel del jagthornblæsere. Kenny valgte at stoppe pga arbejdet. Niels valgte at spille på Amager, så han slap for den lange kørsel. Benni blev opereret og har mistet en del af hørelsen og Flemming stoppede så også. Finn skiftede til Ballerup. Niels blev tvunget til at stoppe pga operation i kinden. Jørgen ”tand” flyttede helt op mod Kalundborg, hvorfra kørslen til Greve blev for uoverkommelig til sidst. Vi mistede desværre Henning, men nu også Jørgen Blaabjerg, der begge spiller med englene. Henning og ”tanden” har været tidligere formænd for Greve Jagtforening, mens Jørgen B må siges at være synonym med ”Jagthornblæserne Greve”. Efter Jørgens bortgang har Kurt en tid taget over som instruktør, men har indtil videre søgt nye udfordringer.

 

Vi er i dag fem ”gamle” tilbage: Johnna, Ejgil, Christian, Per Hass og Åge. Og fem ”nye” er kommet til: Troels, Per Bisp, Brian, Thomas og Jacob.

   Vi har organiseret os med Thomas som formand, Åge som instruktør og Christian som ”vikar” sammen med Jacob, der tager sig af nye elever.

   I de seneste år har vi spillet til Hubertusjagten i Dyrhaven. I år blev jagten dog aflyst pga corona. Det samme skete for optræden på Ledreborg, hvor kun tre spillere måtte deltage. Nu må så se, hvad fremtiden byder på.

   Vi har pt ingen nye elever; men håber naturligvis på en tilgang. Vi træner i Greve jagtforenings klubhus og omgivelser hver tirsdag, mens der skydes lerduer. Måske kan det friste nogen af skytterne til at lære at spille ”jagt begynd”. Og jeg tror, at det er der ”Jagthornblæserne Greve” befinder sig i dag. Jeg føler i hvert fald, vi er fint organiseret, har skabt splinternye nodehæfter, skabsplads i klubhuset og nu kører hjemmesiden.

Med venlig hilsen

Åge